• DSC 0388
  • DSC 0358
  • DSC 0272
  • HEADER GEZEL 03

Private Dining

Wil je met jouw gezelschap rustig dineren en vermijdt je liever de drukte van het restaurant? Dan is een "private dinner" in onze "Bovenkamer" de oplossing. De "Bovenkamer" is de ideale plek om met een groter gezelschap te genieten van een diner op niveau in een intieme en "private" setting. Van een familiediner, een bedrijfsuitje of een receptie: wat de gelegenheid ook mag zijn, in de Bovenkamer zit je goed.

De Bovenkamer biedt plaats aan 38 personen voor een zittend diner. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een walking dinner (vanaf 40 perosonen). In dat geval kunnen wij een diner verzorgen tot wel 75 personen.

De culinaire invulling van een private diner? Dat wisselt. Ons menu is gebaseerd op producten uit het seizoen, en het verandert dus regelmatig. Dat betekent dat de exacte invulling van onze menu's anders kan zijn dan hieronder vermeldt op de door u gewenste datum. Wilt u graag  de exacte invulling van ons menu weten? Dan kunnen we vooraf vooraf een voorstel op maat maken voor uw private diner/groepsdiner met uw wensen daarin verwerkt. Uiteraard houden we daarbij ook rekening met eventuele dieet wensen en voorkeuren van uw gasten. Daarnaast hebben we uitgebreide wijnkaart met een ruime selectie aan open wijnen. We kunnen dus ook altijd een wijnarrangement samenstellen.

diner
 Gebruik van deze ruimte is mogelijk met een menu prijs vanaf €44,50 p.p
 

Meer informatie?

Contactgegevens

Lage Mierdseweg 3
5085 NC Esbeek
013-5169243
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online reserveren

Openingstijden

Di t/m vrij vanaf 17 uur
Za & zon vanaf 12 uur
Dagelijks geopend op afspraak
voor gezelschappen

Nieuwsbrief