• restauranthetlandgoed-hilvarenbeek-9
  • trio-vis
  • restauranthetlandgoed-hilvarenbeek-25
  • restauranthetlandgoed-hilvarenbeek
  • restauranthetlandgoed-hilvarenbeek-13
  • restauranthetlandgoed-hilvarenbeek-56
  • restauranthetlandgoed-hilvarenbeek-567

Ons verhaal

Gastvrij van huis uit...

Gastvrij van huis uit...

Herberg Sint Petrus, Taverne Paulus en restaurant Het Landgoed zijn onderdeel van familie Huijbregts.

Hoe het allemaal begon? In 1974, zo’n 35 jaar geleden. Toen vader Piet en moeder Loes het voormalige Landgoed (toen Dalan)overnamen, nadat hij 5 jaar lang als kok de wereld rondgereisd om ervaring op te doen in Zwitserland, Australië en Nieuw-Zeeland. Samen maakten ze er een succesvol restaurant van dat zelfs in de top 100 van Nederland stond.

De drukte van de zaak in combinatie met een jong gezien doen Piet en Loes besluiten om na 13 jaar het roer om te gooien: ze vertrekken samen met de jongens naar Australië.Uiteindelijk zijn ze hier 5 jaar gebleven. Eenmaal terug in gemeente Hilvarenbeek besluiten Piet en Loes om weer te gaan ondernemen. Ze nemen Hotel-Café de Ouwe Kuyp (nu Herberg Sint Petrus) over.

En terwijl Wout, Jop en Freek al regelmatig in de zaak werken, komt in 2002 de buurman te koop. Wout en Jop studeren dan nog en werken parttime in de zaak. Freek zit inmiddels op Culinair Instituut Nederland en volgt een opleiding tot kok. Met de bedoeling dat Freek er uiteindelijk voor zichzelf kan gaan werken, beginnen Piet en Loes “Taverne Paulus”. Een gezellige bistro met een grote centrale bar en daarin een open keuken.

Niet veel later komt ook het ‘oude nest’ Restaurant Dalan te koop te staan. De zonen werken er nog steeds en zijn afgestudeerd. Dalan wordt gekocht en na een aantal jaar omgedoopt tot ‘Restaurant Het Landgoed’. Waar Wout doorgroeit binnen St. Petrus en hier de leiding op zich heeft genomen, doet Jop dit bij Het Landgoed en Freek bij Taverne Paulus.

En terwijl Piet en Loes trots genieten van hun welverdiende pensioen, wordt het bedrijf geleidt door de gebroeders Huijbregts, die vol passie en trots samen met een enthousiast team bouwen aan hun modern en inmiddels redelijk groot horecabedrijf.Loop gerust een keertje bij ons binnen!

Bezoek ook eens...

Een tafel reserveren?

Contactgegevens

Lage Mierdseweg 3
5085 NC Esbeek
013-5169243
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online reserveren

Openingstijden

Ma gesloten
Di & Wo vanaf 17 uur

Do t/m Zo vanaf 12 uur geopend

Nieuwsbrief