• DSC 0414
  • Tartaar
  • Naamloos 1
  • Pink Gin
  • HEAD GEZEL 08
  • Cooking the good stuff since 1991

Diner

Gerechten op de dinerkaart zijn te bestellen van 12:00 uur tot 21:00 uur.
Tot 10 personen kunt u gebruik maken van onze reguliere dinerkaart.
Bent u met 10 personen of meer bij ons te gast en u wilt toch graag gebruik maken van de
reguliere dinerkaart? Dan is dit in overleg en afhankelijk van drukte mogelijk.

DinerKaart

Zes gangen proeverij menu
€38,50

Ongeveer maandelijks stelt ons keuken team een nieuw zes gangen proeverij menu samen. We proberen hierbij zoveel mogelijk met seizoens gebonden producten te werken. Dit menu kunnen wij serveren als alle gasten aan tafel deelnemen en is te bestellen tot 20.00 uur.

Rouleau van gerookte zalm en geitenkaas
Tartaar van diamanthaas met zoetzure groenten
Gele paprikasoep met room van rode paprika
In broodkruim gebakken scholfilet met Thaise curry
Zacht gegaarde maishoenfilet met truffel crèmesaus
Aardbeien citrus bavaroise met hangop en verse aardbeien
SURPRISE MENU'S

Laat je verrassen door de keukenbrigade. De koks stellen een mooi drie, vier of vijf gangen menu samen, aangepast op de seizoenen.
Uiteraard kun je dieetwensen en/of voorkeuren aan ons doorgeven.

3 gangen €35,50
4 gangen €39,50
5 gangen (Te bestellen voor 20:30 uur) €43,50
VOORGERECHTEN
Gepelde gamba´s | in romige kruiden-looksaus of in Thaise gele curry €13,00
Dungesneden rundercarpaccio | truffelmayonaise | Parmezaanse kaas €13,00
Tartaar van diamanthaas | kwartelei | gel van Amsterdamse ui | zoetzure groenten €14,50
Voorgerecht proeverij | proeverij van vis en vleesgerechtje | kopje soep €15,50
Rouleau van gerookte zalm en geitenkaas | komkommer salsa | appel dressing | krokante gamba €15,50
Gebakken coquille | gemarineerde watermeloen | in broodkruim gebakken scholfilet | vadouvan mayonaise €16,50
Hollandse garnalen met cocktailsaus | frisse salade | huisgemaakte bitterbal van Hollandse garnalen €15,50
SOEPGERECHTEN
Licht gebonden kerriesoep | kipfilet | kokosroom €10,00
Krachtige runderbouillon | ravioli van bospaddenstoelen €10,00
Bouillabaisse | romige schaal - en schelpdieren soep | diverse vissoorten €13,00
VIS HOOFDGERECHTEN
In gerookte boter gegaarde zeebaarsfilet | gebakken coquille | zeekraal | Pernod vissaus €25,00
Gebakken schelvisfilet | gamba | venkel ratatouille | basilicum saus €24,50
Twee gebakken sliptongen | huisgemaakt remouladesaus | frisse gemengde salade €22,50
Gebakken Noordzeetong | huisgemaakte remouladesaus | frisse gemengde salade €33,50
VLEES HOOFDGERECHTEN
Kalfspicanha | romige fregula | tros tomaatjes | acetojus €23,50
Gebakken tournedos van de runderhaas | warme salade van appel, knolselderij, aardappel | rode portjus €28,50
Zacht gegaarde maishoenfilet | ragout van de dij | truffel crème saus €23,50
Lamsfilet met korst van pistache | gestoofde lamsnek | asperges | lamjus met gebrande kruiden €26,50
VEGETARISCH
Kroketjes van jackfruit | tabouleh | groenen curry crème €21,50    
MAALTIJDSALADES
Caesar salade | gegrilde kip | spekjes | croutons | knoflook dressing €18,50
Salade met gekarameliseerde geitenkaas | walnoten | appel €18,50
Salade met gebakken scampi’s | Thaise gele curry €19,50
Salade vis | zeebaars | gamba | Hollandse garnalen | saffraan mayonaise €19,50
Onze hoofdgerechten en salades worden geserveerd met frietjes !!!
DESSERTS
Compôte van roodfruit | vanille-ijs | slagroom €8,00
Dame Blanche | vanille-ijs | slagroom | warme chocoladesaus €8,00
Warm chocoladetaartje | lopende vulling | mousse en ijs van ruby chocolade €8,00
Duo van aardbei en citrus bavarois | lolly van witte chocolade met bosvruchten parfait €8,00
Appel butterscotch | hangop | karamelijs | €8,00
Kaasplateau, selectie van binnen,- en buitenlandse kaassoorten met noten-rozijnenbrood en vijgencompote €11.00

Een tafel reserveren?

Contactgegevens

Lage Mierdseweg 3
5085 NC Esbeek
013-5169243
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online reserveren

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di t/m zo: 11.00 uur
keuken geopend voor
Lunch: 12.00 tot 16.00
Diner: 12.00 tot 21.00

Nieuwsbrief