• DSC 0414
  • Header Landgoed
  • HOOFD HEADER 04
  • Cooking the good stuff since 1991
  • HOOFD HEADER

Diner

Gerechten op de dinerkaart zijn te bestellen van 12:00 uur tot 21:00 uur.
Tot 10 personen kunt u gebruik maken van onze reguliere dinerkaart.
Bent u met 10 personen of meer bij ons te gast en u wilt toch graag gebruik maken van de
reguliere dinerkaart? Dan is dit in overleg en afhankelijk van drukte mogelijk.

  • Zes gangen proeverij"Het Landgoed"

    Ongeveer maandelijks stelt ons keuken team een nieuw zes gangen proeverij menu samen. We proberen hierbij zoveel mogelijk met siezoens gebonden producten te werken.

    In rode biet gemarineerde zalm met citrus couscous
    Geschroeide runderbavette met salade van aardappel en olijven
    Romige bisque met crème van groenen kruiden
    Gebakken schelvis met saus van spliterwten
    Zacht gegaarde parelhoenfilet met venkel risotto en gevogelte dragonjus
    Panna cotta van pistache en vanille
    €38,50

    Dit menu kunnen wij serveren als alle gasten aan tafel deelnemen en is te bestellen tot 20.00 uur.

     

  • Suprise Menu´s

    Laat je verrassen door de keukenbrigade. De koks stellen een mooi drie, vier of vijf gangen menu samen, die aangepast is op de seizoenen.
    Uiteraard kunt je dieetwensen en/of voorkeuren aan ons doorgeven.

    3 gangen € 35,50
    4 gangen € 39,50
    5 gangen (Te bestellen voor 20:30 uur) € 43,50

    Wij serveren een zoet dessert in het menu, mocht u liever 4 kazen willen als dessert dan betaalt u een meerprijs van € 2,50.

  • Voorgerecht

    Gepelde gamba´s | in romige kruiden-looksaus of in Thaise gele curry €13,00
    Dungesneden rundercarpaccio | truffelmayonaise | Parmezaanse kaas €13,00
    Crème brûlée van fourme d'ambert | gefrituurde portabella | truffelcrème €13,50
    Geschroeide runderbavette | aardappel-olijven salade | tomaten vinaigrette €14,00
    Proeverij van drie voorgerechtjes €14,50
    In rode biet gemarineerde zalm | krokante gamba | ijs van rode biet €15,50
    Half kwarteltje | gebakken borst en gestoofd boutje | spicy mango chutney | rouleau eendenlever | XO saus €15,50
    Hollandse garnalen met cocktailsaus | frisse salade | huisgemaakte bitterbal van Hollandse garnalen €16,50
  • Soep

    Licht gebonden kerriesoep | kipfilet | kokosroom  € 10,00
    Krachtige runderbouillon | ravioli van bospaddenstoelen  € 10,00
    Bouillabaisse | romige schaal - en schelpdieren soep | diverse vissoorten  €13,00
  • Hoofdgerecht

    Vis

    Schelvisfilet met gamba’s | venkel risotto | pittige langoustine jus €25,00
    Zeebaarsfilet | stampotje gerookte meerval | saus van spliterwten €24,50
    Twee gebakken sliptongen | huisgemaakt remouladesaus | frisse gemengde salade €23,50
    Gebakken Noordzeetong | huisgemaakte remouladesaus | frisse gemengde salade €33,50

    Vlees

    Gegrilde kalfslende | gemarineerde anijs zwam | rouleau van noten & aardappel | aceto balsamicojus €24,50
    Gebakken tournedos van de runderhaas | aardappel dauphine | truffeljus €28,50
    Duo van rundersukade | rood gebakken en gestoofd | eigen jus verrijkt met truffel €25,00
    Parelhoen filet | ragout van de dij | dragon gevogeltejus | crème van gerookte bloemkool €24,50
       

    Vegetarisch

    Venkel risotto | gekarameliseerde geitenkaas | tomaten vinaigrette                                                                € 23,50
       
  • Dessert

    Compôte van roodfruit | vanille-ijs | slagroom €7,00
    Dame Blanche | vanille-ijs | slagroom | warme chocoladesaus €7,00
    Warm chocolade taartje | lopende vulling | ijs van ruby chocolade

    €7,00

    Parfait van banaan | strudel van banaan | vanille room € 7.00
    Panna cotta | pistache & vanille | stracciatella-ijs €7,00
    Kaasplateau, selectie van binnen,- en buitenlandse kaassoorten met noten-rozijnenbrood en vijgencompote €11.00

Een tafel reserveren?

Contactgegevens

Lage Mierdseweg 3
5085 NC Esbeek
013-5169243
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online reserveren

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di t/m zo: 11.00 uur
keuken geopend voor
Lunch: 12.00 tot 16.00
Diner: 12.00 tot 21.00

Nieuwsbrief