• Hertenrosbief
  • Cooking the good stuff since 1991
  • DSC 0414
  • Pink Gin

Diner

Voor onze koks Jeroen en René staan de seizoenen centraal. Met als doel onze gasten te verrassen met unieke smaakcombinaties gebaseerd op producten van het moment. Over verrassend gesproken: naast ons à la carte menu kun je bij ons ook kiezen voor een 3-, 4- of 5-gangen surprisemenu. Voor degenen die het net als ons mooi vinden om nieuwe smaken te ontdekken.

Gerechten op de dinerkaart zijn te bestellen van 12:00 uur tot 21:00 uur. Tot 9 personen kunt u gebruik maken van onze à la carte kaart. Bent u met 10 personen of meer? Dan kunt u gebruikmaken van één van de menu's. Uiteraard houden we dan rekening met diëten en andere voorkeuren.

zes gangen proeverij 40 euro

Ongeveer maandelijks stelt ons keuken team een nieuwe zes gangen proeverij menu samen. We proberen hierbij zoveel mogelijk met seizoens gebonden producten te werken. Dit menu kunnen wij serveren als alle gasten aan tafel deelnemen en is te bestellen tot 19:30 uur.

Vadouvan gemarineerde zalm | bloemkool couscous | vadouvan crème
Crème brûlée van Shropshire blue | gemarineerde bundelzwam | honing hang-op
Bataat cocossoep met cocosroom
Gamba met zacht gegaard buikspek | gele biet | mango dressing
Gebakken eendenborst | pandanrijst | gembersaus
Mouse van witte chocolade | Schrobbelèr siroop | ananassorbet
Surprise menu’s

Laat je verrassen door de keukenbrigade. De koks stellen een mooi drie, vier of vijf gangen menu samen, aangepast op de seizoenen. Uiteraard kun je dieetwensen en/of voorkeuren aan ons doorgeven.

3 gangen€ 35,00
4 gangen   Te bestellen voor 20:30 uur€ 40,00
5 gangen   Te bestellen voor 20:00 uur€ 45,00
VOORGERECHTEN
Gepelde gamba´s | in romige kruiden-looksaus of in Thaise gele curry€ 13,00
Dungesneden rundercarpaccio | truffelmayonaise | Parmezaanse kaas€ 14,00
Crème brûlée Shropshire blue | gemarineerde bundelzwam | honing hang-op€ 14,00
Vadouvan gemarineerde zalm | bloemkool couscous | vadouvan crème | Dim sum van zalm€ 15,00
Tartaar diamanthaas | ravigotteschuim | zoetzure groenten | gepocheerde ei€ 16,00
Hollandse garnalen met cocktailsaus | frisse salade | huisgemaakte bitterbal van Hollandse garnalen€ 17,00
SOEPGERECHTEN
Licht gebonden kerriesoep | kipfilet | kokosroom€ 10,00
Bouillabaisse |gebakken gamba, heilbot en Hollandse garnalen | romige schaal - en schelpdieren soep€ 15,00
VIS HOOFDGERECHTEN
Twee gebakken sliptongen | huisgemaakt remouladesaus | frisse gemengde salade€ 23,50
Zeebaars gegratineerd met gamba mousseline | stamppotje van gepofte knoflook | heldere schaaldierenjus€ 23,50
Zwarte heilbotfilet omwikkeld met serranoham | bospaddenstoelen risotto |notenvinaigrette€ 24,50
Gebakken Noordzeetong | huisgemaakte remouladesaus | frisse gemengde salade€ 33,50
VLEES HOOFDGERECHTEN
Eendenborst | pandanrijst | kouseband | gembersaus€ 23.50
Kalfshaas | bitterbal van kalfswang | romige prei | anijs champignons |truffeljus€ 25,50
Gebakken hertenrugfilet | cranberryjus | polenta | rode uiencompote€ 26.50
Gebakken tournedos van de runderhaas | sjalotten jus | stamppotje van gepofte knoflook€ 28,50
VEGETARISCH
Tarte tatin van rode ui | gegrilde courgette | gesmolten brie | anijs champignons | groene kruidensaus€ 21,50
MAALTIJDSALADES
Salade met gekarameliseerde geitenkaas | walnoten | warme appel€ 20,00
Salade met gebakken scampi’s | Thaise gele curry€ 20,00
DESSERTS
Compôte van roodfruit | vanille-ijs | slagroom€ 8,50
Dame Blanche | vanille-ijs | slagroom | warme chocoladesaus€ 8,50
Panna cotta van sinaasappel | lolly van karamel parfait met witte chocolade |vanille cremeux€ 8,50
Mousse van witte chocolade | Schrobbelèr siroop | ananassorbet |gebrande ananas€ 8,50
Kaasplateau, selectie van binnen,- en buitenlandse kaassoorten met noten-rozijnenbrood en kweeperen compôte€12,50

Een tafel reserveren?

Contactgegevens

Lage Mierdseweg 3
5085 NC Esbeek
013-5169243
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online reserveren

Openingstijden

Di t/m vrij vanaf 17 uur
Za & zon vanaf 12 uur
Dagelijks geopend op afspraak
voor gezelschappen

Nieuwsbrief