• Cooking the good stuff since 1991
  • Header Landgoed
  • HOOFD HEADER
  • DSC 0414
  • HOOFD HEADER 04

Diner

Gerechten op de dinerkaart zijn te bestellen van 12:00 uur tot 21:00 uur.
Tot 10 personen kunt u gebruik maken van onze reguliere dinerkaart.
Bent u met 10 personen of meer bij ons te gast en u wilt toch graag gebruik maken van de
reguliere dinerkaart? Dan is dit in overleg en afhankelijk van drukte mogelijk.

  • Kerst 2018

    Ook dit jaar zijn we zoals gebruikelijk op eerste Kerst geopend vanaf 17:00 ( enkel op reservering)
    Het onderstaande menu zullen we op die avond serveren. Uiteraard houden we rekening met dieet wensen.

    Op kerst avond zijn onze deuren ook geopend vanaf 17:00 uur en serveren we zowel het kerstmenu ( vooraf reserveren) en ook onze 3,4 en 5 gangen surprise menu's. Het 6 gangen proeverij menu behoord ook tot de mogelijkheden. Á la carte is echter niet mogelijk maar in de surprise menu houden wel rekening met u wensen.

    Kerst 2018

    Amuse
    Gebakken coquille / stapellaar van zeebaars en gerookte zalm / Yuzu gel
    Coppa van wildzwijn / wild mousse / structuren van rodekool / vijgen compote met rozijnen
    Romige truffel soep / zacht gegaarde parelhoen dij
    Op de huid gebakken schelvis / krokante langoustine / venkelmarmelade / heldere langoustine jus
    Gebakken hertenrugfilet / hertensukade / creme van rodebiet / jus van cranberry en vanille
    Luchtig taartje van pure chocolade / mandarijnenijs / cremeux van mandarijn
  • Zes gangen proeverij"Het Landgoed"

    Ongeveer maandelijks stelt ons keuken team een nieuw zes gangen proeverij menu samen. We proberen hierbij zoveel mogelijk met siezoens gebonden producten te werken.

    Brandade van kabeljauw en vadouvan met crostini en zoetzure mini komkommer
    Cannelloni van ree paté met compôte van sinaasappel en sjalotjes
    Wildbouillon met room van geroosterde specerijen
    Gebakken roodbaarsfilet met heldere gember jus
    Rouleau van fazant met gemarineerde anijschampignons en jenever jus
    Taartje van witte chocolade met crème van mandarijn
    €37,50

    Dit menu kunnen wij serveren als alle gasten aan tafel deelnemen en is te bestellen tot 20.00 uur.

  • Suprise & wild menu's

    Laat je verrassen door de keukenbrigade. De koks stellen een mooi drie, vier of vijf gangen menu samen, die aangepast is op de seizoenen.
    Uiteraard kunt je dieetwensen en/of voorkeuren aan ons doorgeven.
    Bent je een echte wild liefhebber? Laat het ons weten!

    3 gangen € 34,50
    4 gangen € 38,50
    5 gangen (Te bestellen voor 20:30 uur) € 42,50

    Wij serveren een zoet dessert in het menu, mocht u liever 4 kazen willen als dessert dan betaalt u een meerprijs van € 2,50.

  • Voorgerecht

    Gepelde gamba's gegaard in romige kruiden-looksaus óf in Thaise gele curry €12,50
    Dungesneden rundercarpaccio | truffelmayonaise | Parmezaanse kaas €12,50
    Proeverij van 3 kleine voorgerechtjes €14,50
    Cannelloni van ree paté | sinaasappel sjalotten compôte | schorseneren crème | specerijen kletskop €14,50
    Gemarineerde runderlende | specerijenmayonaise | atjar van rode kool | gemarineerde paddenstoelen €14,50
    Crème brûlée van Fourme d’Ambert | gefrituurde portobello | truffelcrème €13,50
    Brandade van kabeljauw en vadouvan | gefrituurde gamba’s | crostini | zoetzure mini komkommer €15,50
    Wild proeverij | wildbouillon | coppa van wildzwijn | bitterbal van hert | cannelloni van ree paté €15,50
    Hollandse garnalen met cocktailsaus | frisse salade | huisgemaakte bitterbal van Hollandse garnalen €16,50
  • Soep

    Kerriesoep bedekt met een laagje kokosroom  € 9,50
    Krachtige wildbouillon | ravioli van bospaddenstoelen  € 9,50
    Bouillabaisse; diverse vissoorten aangevuld met een schaal-, en schelpdierensoep  €18,50
  • Hoofdgerecht

    Vis

    Roodbaarsfilet met gamba’s | stampotje Chinese kool | heldere gemberjus €25,50
    Kabeljauwfilet | spekbokking | romige zuurkool | savora mosterd €23,50
    Twee gebakken sliptongen | huisgemaakt remouladesaus | frisse gemengde salade €22,50
    Gebakken Noordzeetong | huisgemaakte remouladesaus | frisse gemengde salade €32,50

    Vlees

    Gegrilde kalfslende | gemarineerde anijs zwam | rouleau van noten | aardappel en truffel | acetojus €23,50
    Gebakken tournedos van de runderhaas | aardappel dauphine | truffeljus €27,50
    Hertenbiefstuk met cranberry-vanille jus | in eigen jus gestoofde sukade |hutspot verrijkt met geitenkaas €24,50
    Rouleau van fazant | gestoofde dij | saucisse | jeneverjus | romige parelgrot met paddenstoelen €23,50
    Duo van haas | hazenpeper | gebakken hazenrug | klassiek wintergarnituur | cranberry-vanille jus €25,50

    Vegetarisch

    Romige parelgort met bospaddenstoelen | gefrituurde Montbriac | gebakken king boleet | noten vinaigrette €22,50
  • Dessert

    Compôte van roodfruit | vanille-ijs | slagroom €6,50
    Dame Blanche | vanille-ijs | slagroom | warme chocoladesaus €6,50
    Taartje van witte chocolade | crème van mandarijn | mandarijnen ijs €6,50
    Parfait van five specerijen | gepocheerde peer | peren sorbet €6,50
    Dunne appeltaart | boerenjongens ijs | amandel sabayon €6,50
    Kaasplateau, selectie van binnen,- en buitenlandse kaassoorten met noten-rozijnenbrood en vijgencompote €10,50

Een tafel reserveren?

Contactgegevens

Het Landgoed
Lage Mierdseweg 3
5085 NC Esbeek
013-5169243
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di t/m zo: 11.00 uur
keuken geopend voor
Lunch: 12.00 tot 16.00
Diner: 12.00 tot 21.00

Kerst 2018

Openingstijden kerstmis 2018:
Maandag 24 December geopend vanaf 17.00u
Dinsdag 25 December geopend vanaf 17.00u (enkel alleen kerstmenu en op reservering)
Woensdag 26 december t/m Dinsdag 1 Januari zijn wij gesloten.

Nieuwsbrief