• Tartaar
  • Cooking the good stuff since 1991
  • Naamloos 1
  • Pink Gin
  • DSC 0414
  • HEAD GEZEL 08

Diner

Gerechten op de dinerkaart zijn te bestellen van 12:00 uur tot 21:00 uur.
Tot 10 personen kunt u gebruik maken van onze reguliere dinerkaart.
Bent u met 10 personen of meer bij ons te gast en u wilt toch graag gebruik maken van de
reguliere dinerkaart? Dan is dit in overleg en afhankelijk van drukte mogelijk.

Zes gangen proeverij menu
€38,50

Ongeveer maandelijks stelt ons keuken team een nieuw zes gangen proeverij menu samen. We proberen hierbij zoveel mogelijk met seizoens gebonden producten te werken. Dit menu kunnen wij serveren als alle gasten aan tafel deelnemen en is te bestellen tot 19:30 uur.

Geschroeide tonijn met quinoa en avocado crème
Crème brûlée van aardappel en hangop van rode biet
Oosterse bouillon
Zwarte heilbot met wortelrisotto en saffraansaus
Angus steak met crème van bataat en sjalottensaus
Chocolade biscuit met bramen bavaroise en black Hawaiian sorbet
Surprise menu’s

Laat je verrassen door de keukenbrigade. De koks stellen een mooi drie, vier of vijf gangen menu samen, aangepast op de seizoenen.
Uiteraard kun je dieetwensen en/of voorkeuren aan ons doorgeven.

3 gangen € 35,00
4 gangen   Te bestellen voor 20:30 uur € 40,00
5 gangen   Te bestellen voor 20:00 uur € 45,00

 

VOORGERECHTEN
Gepelde gamba´s | in romige kruiden-looksaus of in Thaise gele curry € 13,00
Dungesneden rundercarpaccio | truffelmayonaise | Parmezaanse kaas € 13,00
Crème brûlée van aardappel| krokante shiitake | hangop van rode biet € 13,00
Vitello tonnato | kalfsrosbief | tonijnmayonaise € 13,50
Hollandse garnalen cocktailsaus | frisse salade | Huisgemaakte bitterbal van Hollandse garnalen € 15,50
In sesam geschroeide tonijn | avocado yoghurt crème | gebakken gamba | miso mayonaise € 16,50
SOEPGERECHTEN
Licht gebonden kerriesoep | kipfilet | kokosroom € 10,00
Bouillabaisse | romige schaal - en schelpdieren soep | diverse vissoorten € 13,00
VIS HOOFDGERECHTEN
Twee gebakken sliptongen | huisgemaakt remouladesaus | frisse gemengde salade € 22,50
In paddenstoel poeder gebakken zwarte heilbotfilet | wilde rijst | krokante shiitake | vadouvan saus € 23,50
Gebakken roodbaarsfilet | mosseltjes | wortelrisotto | saffraansaus € 23,50
Gebakken Noordzeetong | huisgemaakte remouladesaus | frisse gemengde salade € 33,50
VLEES HOOFDGERECHTEN
Langzaam gegaarde kalfs zijlende | spinazie dauphiné | truffeljus € 23,50
Zacht gegaarde maishoenfilet | ragout van de dij | crème saus € 23,50
Gegrilde Angus steak | gekarameliseerde witlof | jus van gebrande rozemarijn € 26,50
Gebakken tournedos van de runderhaas | bereidingen van bataat | sjalotten jus € 28,50
VEGETARISCH
Kroketjes van jackfruit | wilde rijst | groenen curry crème € 21,50    
MAALTIJDSALADES
Salade met gekarameliseerde geitenkaas | walnoten | warme appel € 18,50
Salade met gebakken scampi’s | Thaise gele curry € 19,50
Onze hoofdgerechten en salades worden geserveerd met frietjes !!!
DESSERTS
Compôte van roodfruit | vanille-ijs | slagroom € 8,50
Dame Blanche | vanille-ijs | slagroom | warme chocoladesaus € 8,50
Chocolade biscuit met bramen bavaroise | black Hawaiian sorbet € 8,50
Cheesecake | passievuchten-ijs | mango compôte € 8,50
Kaasplateau, selectie van binnen,- en buitenlandse kaassoorten met noten-rozijnenbrood en vijgencompôte € 11,50

 

Een tafel reserveren?

Contactgegevens

Lage Mierdseweg 3
5085 NC Esbeek
013-5169243
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online reserveren

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di t/m zo: 11.00 uur
keuken geopend voor
Lunch: 12.00 tot 16.00
Diner: 12.00 tot 21.00

Nieuwsbrief