• HOOFD HEADER 04
  • HOOFD HEADER
  • Cooking the good stuff since 1991
  • DSC 0414
  • Header Landgoed

Diner

Gerechten op de dinerkaart zijn te bestellen van 12:00 uur tot 21:00 uur.
Tot 10 personen kunt u gebruik maken van onze reguliere dinerkaart.
Bent u met 10 personen of meer bij ons te gast en u wilt toch graag gebruik maken van de
reguliere dinerkaart? Dan is dit in overleg en afhankelijk van drukte mogelijk.

  • Zes gangen proeverij"Het Landgoed"

    Ongeveer maandelijks stelt ons keuken team een nieuw zes gangen proeverij menu samen. We proberen hierbij zoveel mogelijk met siezoens gebonden producten te werken.

    Stapelaar van zeebaarsmousse en gerookte zalm met wakamé
    Bitterbal van hert met specerijenmayonaise en wildmousse
    Bospaddenstoelensoep met truffelroom
    Gebakken schelvis met romige parelgort en pompoensaus
    Gestoofde hertensukade met hutspot verrijkt met geitenkaas en cranberry jus
    Parfait van vijf specerijen met gestoofde peer en crème van kardemom
    €37,50

    Dit menu kunnen wij serveren als alle gasten aan tafel deelnemen en is te bestellen tot 20.00 uur.

  • Suprise & wild menu's

    Laat je verrassen door de keukenbrigade. De koks stellen een mooi drie, vier of vijf gangen menu samen, die aangepast is op de seizoenen.
    Uiteraard kunt je dieetwensen en/of voorkeuren aan ons doorgeven.
    Bent je een echte wild liefhebber? Laat het ons weten!

    3 gangen € 34,50
    4 gangen € 38,50
    5 gangen (Te bestellen voor 20:30 uur) € 42,50

    Wij serveren een zoet dessert in het menu, mocht u liever 4 kazen willen als dessert dan betaalt u een meerprijs van € 2,50.

  • Voorgerecht

    Gepelde gamba's gegaard in romige kruiden-looksaus óf in Thaise gele curry €12,50
    Dungesneden rundercarpaccio | truffelmayonaise | Parmezaanse kaas €12,50
    Proeverij van 3 kleine voorgerechtjes €14,50
    Wildmousse | coppa van wildzwijn | cranberrycompote | peperkoek croutons €14,50
    Gemarineerde runderlende | specerijenmayonaise | atjar van rode kool | gemarineerde paddenstoelen €14,50
    Crème brûlée van Fourme d’Ambert | gefrituurde portobello | truffelcrème €13,50
    Stapelaar van gerookte zalm en zeebaarsmousse | wakamé | gefrituurde nobashi garnaal | yuzu gel €15,50
    Wild proeverij | wildbouillon | coppa van wildzwijn | bitterbal van hert | wildmousse €15,50
    Hollandse garnalen met cocktailsaus | frisse salade | huisgemaakte bitterbal van Hollandse garnalen €16,50
  • Soep

    Kerriesoep bedekt met een laagje kokosroom  € 9,50
    Krachtige wildbouillon | ravioli van bospaddenstoelen  € 9,50
    Bouillabaisse; diverse vissoorten aangevuld met een schaal-, en schelpdierensoep  €18,50
  • Hoofdgerecht

    Vis

    Snoekbaarsfilet met gamba’s | stampotje Chinese kool | heldere gemberjus €25,50
    Gebakken schelvis met noten croûte | romige parelgort met paddenstoelen | pompoensaus €23,50
    Twee gebakken sliptongen | huisgemaakt remouladesaus | frisse gemengde salade €22,50
    Gebakken Noordzeetong | huisgemaakte remouladesaus | frisse gemengde salade €32,50

    Vlees

    Gegrilde kalfslende | romige parelgort met bospaddenstoelen | aceto balsamico €23,50
    Gebakken tournedos van de runderhaas | aardappel dauphine | truffeljus €27,50
    Hertenbiefstuk met cranberry-vanille jus | in eigen jus gestoofde sukade |hutspot verrijkt met geitenkaas €24,50
    Patrijsfilet | gestoofde bout | gebakken bloedworst | jenever jus | rouleau van noten met aardappel en truffel €24,50
    Duo van haas | hazenpeper | gebakken hazenrug | klassiek wintergarnituur | cranberry-vanille jus €25,50

    Vegetarisch

    Romige parelgort met bospaddenstoelen | gefrituurde Montbriac | gebakken king boleet | noten vinaigrette €22,50
  • Dessert

    Compôte van roodfruit | vanille-ijs | slagroom €6,50
    Dame Blanche | vanille-ijs | slagroom | warme chocoladesaus €6,50
    Taartje van chocolade en rozemarijn | gepocheerde peer | peren sorbet €6,50
    Parfait van five specerijen | crème van kardemon | gemarineerde vijg €6,50
    Dunne appeltaart | boerenjongens ijs | amandel sabayon €6,50
    Kaasplateau, selectie van binnen,- en buitenlandse kaassoorten met noten-rozijnenbrood en vijgencompote €10,50

Een tafel reserveren?

Contactgegevens

Het Landgoed
Lage Mierdseweg 3
5085 NC Esbeek
013-5169243
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di t/m zo: 11.00 uur
keuken geopend voor
Lunch: 12.00 tot 16.00
Diner: 12.00 tot 21.00

Nieuwsbrief