• Hertenrosbief
  • Pink Gin
  • DSC 0414
  • Cooking the good stuff since 1991

Diner

Gerechten op de dinerkaart zijn te bestellen van 12:00 uur tot 21:00 uur. Tot 9 personen kunt u gebruik maken van onze a la cart kaart. Bent u met 10 personen of meer dan kunt u gebruik maken van één van de menu's. Uiteraard houden we dan rekening met dieeten en andere voorkeuren.

Zes gangen proeverij menu€39,50

Ongeveer maandelijks stelt ons keuken team een nieuw zes gangen proeverij menu samen. We proberen hierbij zoveel mogelijk met seizoens gebonden producten te werken. Dit menu kunnen wij serveren als alle gasten aan tafel deelnemen en is te bestellen tot 19:30 uur.

In citrus gemarineerde heilbot met hummus en schaaldierenmayonaise
Kroketje van wildstoof met aardappel salade
Bospaddenstoelensoep met truffelroom
Warm gerookte zalm met romige witte kool en bataat truffeljus
Hertenbiefstukje met stamppotje van gepofte knoflook en cranberryjus
Chocolade taartje met crème en ijs van mandarijn
Surprise menu’s

Laat je verrassen door de keukenbrigade. De koks stellen een mooi drie, vier of vijf gangen menu samen, aangepast op de seizoenen.
Uiteraard kun je dieetwensen en/of voorkeuren aan ons doorgeven.

3 gangen€ 35,00
4 gangen   Te bestellen voor 20:30 uur€ 40,00
5 gangen   Te bestellen voor 20:00 uur€ 45,00
VOORGERECHTEN
Gepelde gamba´s | in romige kruiden-looksaus of in Thaise gele curry€ 13,00
Dungesneden rundercarpaccio | truffelmayonaise | Parmezaanse kaas€ 13,50
Salade van gekonfijte ganzenbout | bitterbal van gevogelte | gevogelte pate€ 15,50
Hertenrosbief | krokante shiitake | rodekool mayonaise | zoetzure rodekool€ 14,50
Hollandse garnalen cocktailsaus | frisse salade | Huisgemaakte bitterbal van Hollandse garnalen€ 16,50
Zalm ingelegd in rode biet | mousse van piccalilly | loempia van rivierkreeftstaartjes | kreeften mayonaise€ 16,50
SOEPGERECHTEN
Licht gebonden kerriesoep | kipfilet | kokosroom€ 10,00
Bouillabaisse | romige schaal - en schelpdieren soep | diverse vissoorten€ 13,00
VIS HOOFDGERECHTEN
Twee gebakken sliptongen | huisgemaakt remouladesaus | frisse gemengde salade€ 22,50
Gebakken lengfilet | gamba | kruidige orzo pasta | bataat truffeljus€ 23,50
Warm gerookte zalm | gerookte Hollandaisesaus | blini’s€ 24,50
Gebakken Noordzeetong | huisgemaakte remouladesaus | frisse gemengde salade€ 33,50
VLEES HOOFDGERECHTEN
Zacht gegaarde fazanten filet | pulled fazant met abrikoos | morille-dragon saus€ 23,50
Hertenrugfilet | pompoen crème | jus van cranberry€ 26,50
Klassieke hazenpeper | stoofpeer | rode kool€ 22,50
Langzaam gegaarde kalfslende | spinazie dauphiné | truffeljus€ 24,50
Gebakken tournedos van de runderhaas | bereidingen van bataat | sjalotten jus€ 28,50
VEGETARISCH
Bospaddenstoelen risotto| krokante shiitake | gesmolten geitenkaas | gegrilde pompoen€ 21,50
MAALTIJDSALADES
Salade met gekarameliseerde geitenkaas | walnoten | warme appel€ 20,00
Salade met gebakken scampi’s | Thaise gele curry€ 20,00
 
DESSERTS
Compôte van roodfruit | vanille-ijs | slagroom€ 8,50
Dame Blanche | vanille-ijs | slagroom | warme chocoladesaus€ 8,50
Tarte tatin van appel | karamel room ijs | karamel saus€ 8,50
Chocolade taartje |crème en ijs van mandarijn€ 8,50
Kaasplateau, selectie van binnen,- en buitenlandse kaassoorten met noten-rozijnenbrood en vijgencompôte€12,00

Een tafel reserveren?

Contactgegevens

Lage Mierdseweg 3
5085 NC Esbeek
013-5169243
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online reserveren

Openingstijden

Vakantie sluiting:
26 dec t/m 1 januari 2019

Ma: Gesloten
Di t/m zo: 11.00 uur
keuken geopend
van 12 uur tot 21 uur

Nieuwsbrief