• HEAD GEZEL 07
  • DSC 0414
  • Naamloos 1
  • HEAD GEZEL 04
  • HEAD GEZEL 08
  • Cooking the good stuff since 1991

Diner

Gerechten op de dinerkaart zijn te bestellen van 12:00 uur tot 21:00 uur.
Tot 10 personen kunt u gebruik maken van onze reguliere dinerkaart.
Bent u met 10 personen of meer bij ons te gast en u wilt toch graag gebruik maken van de
reguliere dinerkaart? Dan is dit in overleg en afhankelijk van drukte mogelijk.

  • Zes gangen proeverij"Het Landgoed"

    Ongeveer maandelijks stelt ons keuken team een nieuw zes gangen proeverij menu samen. We proberen hierbij zoveel mogelijk met seizoens gebonden producten te werken.

    Bitterbal van Hollandse garnalen met salade van krieltjes en saffraancrème
    Kalfspastrami met ijs en bavaroise van asperge
    Romige aspergesoep met kervel room
    Gebakken kabeljauwfilet met aspergerisotto en heldere schaaldieren jus
    Gegrilde diamanthaas met warme salade van appel, knolselderij
    en aardappel met truffel jus
    Compôte van roodfruit met vanille- ijs en schuim van bosvruchten
    €38,50

    Dit menu kunnen wij serveren als alle gasten aan tafel deelnemen en is te bestellen tot 20.00 uur.

     

  • Suprise Menu´s

    Laat je verrassen door de keukenbrigade. De koks stellen een mooi drie, vier of vijf gangen menu samen, aangepast op de seizoenen.
    Uiteraard kun je dieetwensen en/of voorkeuren aan ons doorgeven.

    3 gangen € 35,50
    4 gangen € 39,50
    5 gangen (Te bestellen voor 20:30 uur) € 43,50

    Wij serveren een zoet dessert in het menu, mocht u liever 4 kazen willen als dessert dan betaalt u een meerprijs van € 2,50.

  • Voorgerecht

    Gepelde gamba´s | in romige kruiden-looksaus of in Thaise gele curry €13,00
    Dungesneden rundercarpaccio | truffelmayonaise | Parmezaanse kaas €13,00
    In broodkruim gefrituurde asperge | gepocheerd ei | Hollandaise saus €14,50
    Asperge proeverij | graved lax met gebrande asperge | romige aspergesoep | loempia van lamstong met asperge bavaroise €15,50
    Graved lax | gebakken coquille | gebrande asperge | salade van krieltjes | mayonaise van witte trappist €15,50
    Dungesneden kalfspastrami | krokante zwezerik in panko | mousse en ijs van asperge €16,50
    Hollandse garnalen met cocktailsaus | frisse salade | huisgemaakte bitterbal van Hollandse garnalen €16,50
       
       

     

  • Soep

    Licht gebonden kerriesoep | kipfilet | kokosroom € 10,00
    Krachtige runderbouillon | ravioli van bospaddenstoelen € 10,00
    Bouillabaisse | romige schaal - en schelpdieren soep | diverse vissoorten € 13,00
    Asperge-crèmesoep | zalmtartaar & kervel room € 10,00
    Asperge-crèmesoep | ham blokjes & kervel room € 10,00

     

  • Hoofdgerecht

    Vis

    Kabeljauwfilet, tomaat en basilicum omwikkeld met Serranoham | stamppotje van ecrevisse | heldere schaaldierenjus €25,00
    In gerookte boter gegaarde zeebaarsfilet | gebakken coquille | asperges | asperge bottersaus €24,50
    Twee gebakken sliptongen | huisgemaakt remouladesaus | frisse gemengde salade €23,50
    Gebakken Noordzeetong | huisgemaakte remouladesaus | frisse gemengde salade €33,50

    Vlees

    Gebakken kalfshaas | gestoofde wang in bladerdeeg | truffeljus €25,50
    Gebakken tournedos van de runderhaas | warme salade van appel, Knolselderij, aardappel | rode portjus €28,50
    Gebakken eendenborst | jus van zoethout | rozeval aardappel €25,00
    Speenvarkenfilet | spitskool quiche | ginger curry saus €25,00
       

    Vegetarisch

    Portobello gevuld met paprika relish | croûte van groenen kruiden | kruidige orzo pasta | knoflook paprikasaus                                            €23,50
       

     

  • Dessert

    Compôte van roodfruit | vanille-ijs | slagroom € 8,00
    Dame Blanche | vanille-ijs | slagroom | warme chocoladesaus € 8,00
    Warm chocoladetaartje | lopende vulling | mousse en ijs van ruby chocolade € 8,00
    Abrikozen compôte | witte chocolade crème | parfait van bloemenhoning € 8,00
    Appel butterscotch | hangop | karamelijs | gekarameliseerde amandelen € 8,00
       
    Kaasplateau, selectie van binnen,- en buitenlandse kaassoorten met noten-rozijnenbrood en vijgencompote €11.00

     

Een tafel reserveren?

Contactgegevens

Lage Mierdseweg 3
5085 NC Esbeek
013-5169243
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online reserveren

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di t/m zo: 11.00 uur
keuken geopend voor
Lunch: 12.00 tot 16.00
Diner: 12.00 tot 21.00

Nieuwsbrief