• Hertenrosbief
  • Cooking the good stuff since 1991
  • DSC 0414
  • Pink Gin

Covid 19

Zoals je waarschijnlijk gehoord hebt, mogen wij vanaf 1 juni weer open! Wij staan te popelen om jullie weer te kunnen ontvangen in ons restaurant. Achter de schermen zijn we druk bezig met het creëren van een zo veilig mogelijke omgeving. Op deze pagina informeren we je over ons beleid.

Binnen in het restaurant mogen maximaal 30 gasten tegelijk zijn. Wij hebben het binnen zo ingedeeld dat we jullie en onze veiligheid zo veel mogelijk kunnen waarborgen. In lijn met de richtlijnen werken wij in de maand juni met reserveringen. Reserveren kan online, of door te bellen naar 013-5169243. Op ons terras hebben we ook het een en ander aangepast om die anderhalve meter afstand te kunnen waarborgen. Hiervoor kan ook gereserveerd worden.

Aan een tafel mogen maximaal 2 personen zitten binnen 1,5 meter van elkaar, tenzij het gaat om een gezamenlijke huishouding die uit meerdere personen bestaat, dan mag je met meerdere aan een tafel zitten. Online kun je reserveren voor gezelschappen van 2 personen, of gezelschappen vanaf 3 personen die uit één huishouden komen. Ben je met een gezelschap vanaf 3 personen en kom je niet uit één huishouden? Dan kun je ook bij ons terecht; we hebben namelijk een beperkt aantal tafels waarbij we de 1,5 meter kunnen waarborgen. Deze kunnen gereserveerd worden door te bellen naar 013-5169243. 

Bij binnenkomst vragen we onze gasten hun handen te desinfecteren met het daarvoor bedoelde station, en vindt er een controlegesprek plaats met één van onze werknemers om in te schatten of er gezondheidsrisico’s bestaan. Daarbij wordt bijvoorbeeld gevraagd of iemand van het gezelschap last heeft van verkoudheid en/of griepklachten. Belangrijk om te weten is dat wij elke dag en met iedere werknemer ook een controlegesprek houden. Medewerkers met (lichte) klachten blijven thuis.

Daarnaast zijn onze medewerkers uitvoerig voorgelicht over de richtlijnen en zullen zij onze extra hygiëne maatregelen naleven.

We hanteren extra hygiëne maatregelen. Werkplekken, toiletten en objecten zoals deurklinken worden met regelmaat grondig gereinigd. We hebben in ons restaurant verschillende plekken aangesteld waar gasten en personeel hun handen kunnen desinfecteren. Ook in de toiletten zijn reinigingsmiddelen aanwezig, en we vragen aan onze gasten of ze voor en na ieder toiletbezoek het toilet willen reinigen. Daarnaast worden de toiletten ook door ons regelmatig grondig gereinigd.

Op elke tafel ligt een flyer met daarop onze ‘huisregels’ met betrekking tot het coronavirus. We vragen onze gasten deze te respecteren.

Een tafel reserveren?

Contactgegevens

Lage Mierdseweg 3
5085 NC Esbeek
013-5169243
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online reserveren

Openingstijden

Ma gesloten (m.u.v. 1e pinksterdag vanaf 12.00)
Di & Wo vanaf 17 uur

Do t/m Zo vanaf 12 uur geopend

Nieuwsbrief