Vacatures

Geplaatst op 01-03-'17

Gezocht: horecamedewerker (24 uur) 

Heb je een studieonderbreking of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een medewerker bediening die ons team voor ±24 uur per week komt versterken. Ben jij communicatief vaardig, flexibel en spontaan en heb jij zin om aan een nieuwe uitdaging te beginnen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

 Wie zijn wij?

Restaurant Het Landgoed bevindt zich op een mooie locatie in Esbeek, aan de randt van natuurgebied 'De Utrecht'. Gasten kunnen bij Het Landgoed 6 dagen per week terecht voor een kop koffie, borrel, lunch of uitgebreid 5-gangen diner. Tevens leent Het Landgoed zich uitstekend voor bruiloften, partijen, zakelijke bijeenkomsten, condoleances en walking diners. Het restaurant heeft 70 zitplaatsen en De Bovenkamper biedt plaats aan nog eens 75 personen. Ook is er een ruim, verwarmd, terras aanwezig met 75 stoelen waar men in de zomer ook kan lunchen, dineren of borrelen. 

Restaurant Het Landgoed is één van de vijf horecazaken van de broers Wout, Jop en Freek Huijbregts en daarmee onderdeel van een levendige familieonderneming waarmee vernieuwing en een goede teamspirit centraal staan. Alle zaken worden gerund door een team van enthousiaste, jonge medewerkers die het horecavak een warm hart toedragen. 

De werktijden van het vaste bedieningsteam kunnen verdeeld worden in ochtenddiensten en avonddiensten. Op deze manier kunnen wij een weekenddag vrij garanderen. Ons vaste team bestaat momenteel uit 3 vaste koks, een leerling en 3 vaste bedieningsmedewerkers.  

Solliciteren

Heb jij na het lezen van bovenstaande vacature zin om ons team te versterken? Mail dan een korte motivatie en jouw CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je vragen hebt bel ons dan op 013-5169243. Natuurlijk kun je ook altijd even binnenlopen voor een praatje. Zodra wij jouw sollicitatie hebben ontvangen krijg je binnen vijf werkdagen een reactie van ons.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.