Culinair vergaderen bij Het Landgoed

De goede bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid in combinatie met een à la carte restaurant op niveau maakt De Bovenkamer van Het Landgoed uitermate geschikt voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, cursussen, seminars, bedrijfstrainingen, heisessies en recepties etc. De Bovenkamer biedt ruimte aan 4 tot 75 personen en is groot genoeg om in opstelling te variëren. Daarnaast is er een aperitief gedeelte met statafels en beschikt de ruimte over een apart dakterras en toiletgroep. Tevens is er een traplift aanwezig.
Standaard inbegrepen
Bij onze arrangementen is zijn de volgende materialen/voorzieningen standaard inbegrepen:

Kosten

Onderstaande arrangementen zijn beschreven per dagdeel, inclusief alle apparatuur en materialen. Indien naar wens kunt u gebruik maken van een lunch en/of diner.

Half dagdeel | ochtend of middag 
Zaalhuur € 85,- | per deelnemer 11,- (met een minimum van 4 personen)
Hele dag | tot ongeveer 17.00 uur
Zaalhuur € 85,- | per deelnemer 15,- (met een minimum van 4 personen)
Huur beamer
 € 32,50
Assortiment dranken in de zaal
Op basis van nacalculatie
 
Maak het compleet

Zowel een lunch al diner kan van eenvoudig tot luxe worden afgesproken. Voor gezelschappen t/m 10 personen kunt u ervoor kiezen om à la carte te lunchen of dineren. Boven de 10 personen stellen we een passend menu samen. De lunch of het diner serveren we beneden in de Jachtkamer of indien het weer het toelaat op het terras.

Op maat

Uiteraard is het ook mogelijk een arrangement op maat samen te stellen. Wij staan open voor suggesties van jullie kant en wisselingen in het menu zijn mogelijk in overleg. Vanzelfsprekend houden wij ook rekening met diëten en uitzonderen. Bij meerdaagse arrangementen zijn hotelovernachtingen mogelijk in samenwerking met Herberg St. Petrus in Hilvarenbeek

Klik hier om onze standaard arrangementen te downloaden.

Wilt u de Bovenkamer bezichtigen of wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.