Activiteiten

Pasen '18

Nu de eerste voorjaarszon zich heeft laten zien, maken wij ons weer op voor eerste en tweede paasdag. Wilt u deze dagen extra feestelijk maken? Schuif dan bij ons aan en genietsamen met familie of vrienden van een overheerlijke Paasbrunch! (menu volgt)

Valentijn '18

Het is weer bijna tijd voor de meest liefdevolle dag van het jaar, Valentijnsdag. Verras je geliefde op 14 februari op culinaire wijze met een diner; liefde gaat tenslotte door de maag.
op 14 februari serveren we een 3, 4 en 5 gangen Suprise menu geïnspireerd op de liefde. Ook ons 6-gangen proeverij menu zal zeker in de smaak vallen, want ook deze worden in een romantisch ‘jasje’ gestoken.

Carnaval '18

Wilt u tijdens Carnaval even aan het feestgedruis ontsnappen? Ook gedurende deze feestdagen bent u van harte welkom bij het Landgoed, waar alles in het vertrouwde ritme doorgaat. Tijdens Carnaval zijn wij ook op maandag, volgens de normale openingstijden, geopend.

Kerst '17

Bij Het Landgoed zijn we druk bezig met de voorbereiding voor Kerst: het kerstmenu is bedacht, de bomen zijn weer van zolder gehaald en de laatste reserveringen zijn aangenomen. Ja, je leest het goed: omdat de Kerstreserveringen al vroeg binnenstroomden, zijn wij op eerste Kerstdag al reeds vol gereserveerd. Op Kerstavond zijn er nog wel mogelijkheden om bij ons te komen dineren (of lunchen). Reserveren is hiervoor gewenst.

Klik hier om het Kerstmenu te bekijken.

Moederdag '17

Moederdag; de gelegenheid om moeder en/of oma eens extra in het zonnetje te zetten! Bent u opzoek naar een leuke manier om invulling te geven aan deze feestelijke dag? Bij Restaurant Het Landgoed serveren wij op 14 mei een heerlijke Moederdaglunch, vol hartige en zoete lekkernijen. Bekijk hier de Moederdaglunch.

De ontvangst m.b.t. de Moederdaglunch vindt plaats tussen 11:00 uur en 13.00 uur. Reserveren is gewenst en kan via het telefoonnummer 013-516 9243.