Geschiedenis

 De geschiedenis van “Het Landgoed” gaat terug tot 1975. In dat jaar beginnen Piet en Loes Huijbregts het restaurant “Dalan”. Na 13 succesvolle jaren vertrekken ze, in 1988, met hun drie jonge zonen: Wout, Jop en Freek, naar Australië. Na ruim vijf jaar later keren ze terug naar Nederland, naar Hilvarenbeek. Hier begint het grote horeca-avontuur voor de drie broers, wanneer zij in 1994, samen met hun ouders, Herberg Sint Petrus openen; een restaurant-hotel gelegen in Hilvarenbeek, direct naast de kerk, aan het levendige Vrijthof. 

In 2002 komt het naastgelegen pand vrij; Taverne Paulus. Een gezellig en levendig dinercafé waar jong en oud welkom zijn voor een drankje, praatje of heerlijke maaltijd. De open keuken, de prachtige serre en een wekelijks wisselende menukaart maken Taverne Paulus tot een unieke locatie. 'Haute cuisine', maar dan op z'n Brabants.

In 2005 opent Restaurant Het Landgoed -voormalig Dalan- haar deuren. Het Landgoed is gelegen aan de rand van De Utrecht, midden in het groen en vormt een veelzijdige locatie waar de mogelijkheden eindeloos lijken. Geniet van de heerlijke gerechten, bereid met verse seizoensproducten. Allen gebaseerd op de Frans klassieke keuken, maar dan anno 2016. Ook voor groepen biedt Het Landgoed passende arrangementen. Het leent zich uitstekend als vergaderlocatie maar ook voor een walking diner, een borrel of een uitgebreid diner in besloten kring zijn er tal van mogelijkheden.

De laatste toevoeging binnen De Culinaire Drie-eenheid volgt in 2014. Naast Taverne Paulus wordt Lounge- en borrelbar De Suite geopend. Voor gezelschappen vanaf 25 tot 85 personen, is de ruimte ideaal. Een surpriseparty, bedrijfsborrel, walkingdinner, huwelijksfeest of babyborrel? De Suite is van alle markten thuis...

Alle vier de zaken hebben hun eigen formule en unieke uitstraling, maar worden met hetzelfde enthousiasme en gastvrijheid geleid.